Aanmelden als lid


De contributie voor het lidmaatschap van RoerOmEnergie bedraagt € 15,- per jaar.

Hoe?

Samen een energiecoöperatie oprichten

Allereerst is het belangrijk te beseffen dat wij de coöperatieve vereniging RoerOmEnergie hebben opgericht om samen te werken aan een betaalbare, eigen en duurzame energietoekomst. De vrije markt doet dit niet voor ons. We moeten het zelf doen. De wil is er, het geld (we betalen nu toch al onze energie-rekening!) en de techniek om het te kunnen doen ook. De techniek wordt ook steeds beter en is ook kleinschalig toepasbaar. 
 
Uitgangspunt van RoerOmEnergie is dat alles wat we doen, moet leiden tot een voordeel voor de leden, onze vereniging en Roermond als gemeenschap. Alleen door samen te werken en collectief aan de slag te gaan is dit te realiseren. Zo krijgen in onze opzet niet alleen onze leden voordeel, maar bepalen de leden ook in welke duurzame projecten de vereniging gaat investeren. Door steeds meer energie zelf te gaan produceren, komt er ook steeds meer geld vrij om niet alleen de leden te bevoordelen, maar ook om duurzame projecten in Roermond te realiseren. Zo dragen we ook bij aan de gemeenschap als geheel.
 
RoerOmEnergie als coöperatieve vereniging betekent dus dat er leden zijn. Leden kunnen zich via deze website aanmelden.  De leden die zich aanmelden worden structureel op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, kunnen straks profiteren van alle diensten en dergelijke die nu nog in ontwikkeling zijn en worden uitgenodigd om bij vergaderingen aanwezig te zijn.  
 
Het uitgangspunt is dat we altijd een deel van het voordeel dat we behalen doorgeven aan de leden en een deel gebruiken om te investeren in duurzame projecten. Hoe meer dat we dit kunnen doen, hoe meer we samen gaan bereiken en dat is nu juist de manier om straks onze energierekening echt naar beneden te krijgen en Roermond duurzamer te maken. De productie van deze collectief gespaarde gelden komt direct ten goede aan de leden. Hoe langer je meedoet, hoe meer voordeel.


Meld u nu aan als aspirant lid
Geheel
vrijblijvendMeer info

Ons nieuws

Energiemarkt zaterdag 4 juni

Op zaterdag 4 juni geeft Roermond Bespaart Energie informatie over energiebesparing op ...
01 Juni 2016 - lees meer

Nieuwsbrief

Doe mee met RoerOmEnergie, word nu lid en krijg een energiekostenmeter cadeau! Zie voor meer info de Nie ...
09 April 2016 - lees meer

Nieuwsarchief

Onze agenda

Geen geplande activiteiten

Complete agenda

De organisatie Werkgroepen
Nog geen lid worden van RoerOmEnergie,
maar wel op de hoogte blijven?
Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van RoerOmEnergie. Vul hieronder uw e-mail adres in en klik op inschrijven.