Aanmelden als lid


De contributie voor het lidmaatschap van RoerOmEnergie bedraagt € 15,- per jaar.

Het plan

Samen een energiecoöperatie oprichten

Het is belangrijk te weten, dat wij als initiatiefnemers de coöperatieve vereniging oprichten om samen te werken aan een betaalbare, eigen en duurzame energietoekomst. De vrije markt doet dit niet voor ons. We moeten het zelf doen. De wil is er, het geld ook (we betalen nu toch al onze energierekening!) en de techniek om het te kunnen doen is er ook en die wordt steeds beter.

 

Uitgangspunt van onze vereniging is dat we - bij alles wat we doen - voordeel voor onze leden, onze vereniging en Roermond als gemeenschap moeten realiseren. We zullen altijd een deel van het voordeel dat we behalen, doorgeven aan de leden en een deel gebruiken om te investeren in duurzame projecten. Hoe meer dat we dit kunnen doen, hoe meer we samen gaan produceren en dat is nu juist de manier om straks onze energierekening echt naar beneden te krijgen en Roermond duurzamer te maken. 

 

Wat we (nog) niet zelf kunnen produceren kopen we gezamenlijk in, 100% groen!

 

Naast het zelf voorzien in duurzame energie willen we ook bijdragen aan energiebesparing, tenslotte is niets goedkoper en beter voor de wereld om ons heen dan niet-gebruikte energie! Daarom zal RoerOmEnergie u ook helpen om, vaak verrassend eenvoudig en goedkoop, uw energieverbruik om laag te brengen.

 

Wilt u zelf zonne-energie gaan opwekken? Ook dan bent u bij RoerOmEnergie aan het juiste adres: leden van de vereniging hebben veelal zelf al ervaring met zonne-energie en de vereniging kan gezamenlijke inkooptrajecten begeleiden zodat u zonder zorgen en voor een prima prijs met zonnepanelen in (een deel van) uw eigen stroomverbruik kunt voorzien.


Meld u nu aan als aspirant lid
Geheel
vrijblijvendMeer info

Ons nieuws

Energiemarkt zaterdag 4 juni

Op zaterdag 4 juni geeft Roermond Bespaart Energie informatie over energiebesparing op ...
01 Juni 2016 - lees meer

Nieuwsbrief

Doe mee met RoerOmEnergie, word nu lid en krijg een energiekostenmeter cadeau! Zie voor meer info de Nie ...
09 April 2016 - lees meer

Nieuwsarchief

Onze agenda

Geen geplande activiteiten

Complete agenda

De organisatie Werkgroepen
Nog geen lid worden van RoerOmEnergie,
maar wel op de hoogte blijven?
Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van RoerOmEnergie. Vul hieronder uw e-mail adres in en klik op inschrijven.